جمعي از دانشجويان دانشگاه امام صادق (ع) به برخي برنامه هاي سيما انتقاد کردند.
به گزارش «فردا»،بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق(ع) در نامه اي سرگشاده که نسخه اي از آن در اختيار «فردا» قرار گرفته است،خطاب به دکتر مرتضي مير باقري معاون صدا و سيما نسبت به برخي معضلات موجود در سريال هاي تلوزيوني انتقاد کرد.
بنابراين گزارش،بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق (ع) خطاب به معاون سيما جمهوري اسلامي ايران نوشته است:«چندي است آن چه بر صفحات رسانه ملي ديده مي شود، دغدغه مندان ارزشهاي ديني و انقلابي را نگران و ناخرسند کرده است . سالهاست که منتظر ديدن نشانه هايي از دانشگاه عمومي – دغدغه معمارکبير انقلاب اسلامي – هستيم، ولي متأسفانه در چند سال اخير مسير حرکت بر خلاف اين تکليف الهي بوده است.»
در ادامه اين نامه که در اختيار «فردا» قرار گرفته است؛ آمده است:«جناب آقاي مير باقري! ما شما را شخصيتي فرهنگي ، دانشمند و دلسوز دين و انقلاب مي شناسيم. در دوره اي که مسئولين ارشد سازمان صدا وسيما ظاهرا به خاطر اهداف تبليغاتي به دنبال کسب رضايت همه اقشار سياسي و جلب نظر روشنفکران وبه اصطلاح هنرمندان غيرمتعهد است، حضور جنابعالي که با غيرت ديني و تخصص فرهنگي به رضايت خداوند بيش از ملاحظات شخصي و غيرکارشناسي توجه داريد، باعث اميدواري و دلگرمي بوده و هست.»
«جناب آقاي دکتر ميرباقري! حضرت عالي استاد علوم تربيتي هستيد و تدوين «منشور تربيتي جوان» در دوران حضور شما در سازمان ملي جوانان نشاني از تخصص همراه با تعهد شما در اين رابطه دارد؛ شما بيش از همه به اثرات سازنده و مخرب رسانه تلويزيون آگاه هستيد با اين وجود پخش برخي مجموعه ها، فيلم ها و برنامه ها در دوران حضور شما به عنوان معاون سيما بسيار جاي تعجب دارد.»
«پخش سوال برانگيز مجموعه «ساعت شني» آخرين نمونه ي اين مجموعه ها و فيلمهاي مسئله دار و نگران کننده است. هر چه جستجو کرديم در نيافتيم که پرداختن به موضوعاتي مانند «رحم اجاره اي» چه نسبتي با اهداف فرهنگي رسانه ملي دارد. از ميان انبوه مسائل و موضوعات مهجور و فراموش شده در اين سازمان چه ضرورتي رسانه را به سوي ساختن چنين مجموعه ي پرخرجي کشانده است. سالها پيش با دستور حضرت آيت الله خامنه اي در دروان رياست جمهوري ايشان پذيرش دانشجو در تخصص زنان و زايمان به جهت اقتضائات شرعي و فرهنگي به داوطلبين زن اختصاص يافته است ، با اين وجود پس از بيست سال شاهد پخش مطالبي خارج از مرزهاي حياي ايراني و اسلامي در اين رابطه از رسانه ملي هستيم.»
به گزارش «فردا» در ادامه اين نامه آمده است: «جناب آقاي ميرباقري! در آستانه سي امين سالگرد پيروزي انقلاب شکوهمند اسلامي با نشان دادن صحنه هاي سياه و دلهره آور و آشوب زده از پايتخت جمهوري اسلامي به همراه زنان و دخترانيکه با کمال وقاحت از مقابل نگاه دريده مردان شهوت پرست عبور مي کنند؛ چه هدفي وجود دارد؟»
«صرف نظر از پوشش غير شرعي ، اختلاط و آميزش شديد زن و مرد، پخش آوازهاي طاغوتي (که همگي در جاي خود بحثهاي فراواني را مي طلبد و البته اختصاصي به اين سريال هم ندارد) بيش از همه نظرها به تصاوير تاريک جامعه ايراني جلب مي شود. توصيف ساعت شني از ايران امروز همان شهر ناامن و سياهي است که استکبار جهاني براي تحريف واقعيت جامعه ايراني دائماً تکرار کرده است و اين بار اين رسانه ملي است که چنين خبط بزرگي را مرتکب شده است.»
بسيج دانشجويي دانشگاه امام صادق (ع) در ادامه اين نامه اين گونه نوشته است: «درخبرها آمده بود اين سريال کاري مشترک از مديران شبکه اول و دوم سيما است و آقاي برازش مدير شبکه اول گفته است «من تمام فيلمنامه را خوانده ام و با تمام وجود از آن دفاع مي کنم»! ايشان از چه چيز مي خواهد دفاع کند؟! از اينکه کارنامه سي ساله اقتصادي و فرهنگي نظام اينگونه معرفي شده است؟ يا از اينکه با ديالوگها و صحنه هاي مستهجن و شخصيت پردازي هاي شرم آور براي فاحشه ها ، خانواده هاي از هم پاشيده و مردان به دور از حيا و عفاف، تمامي سنتهاي تاريخي ديني و ملي را هتک کرده اند؟»
«مديران شبکه اول سيما -که خود را شبکه ملي ناميده اند- احتمالا آن قدر ساده انگار نباشندکه مخاطبان عام خود را اعم از خردسال و بزرگسال ، عامي و عالم ، پايتخت نشين و هموطنان شهرستاني و روستايي و زن و مرد و .... را نشناسند و با اين وجود اين سؤال بزرگ باقي است که با چه استدلالي چنين مفاهيمي مستهجني از شبکه ملي پخش مي شود.»
در پايان اين نامه سرگشاده انتقادي آمده است:«جناب آقاي ميرباقري !شما برخلاف رئيس سازمان صداوسيما که علاقه مندي شديدش به سلايق زرد و غيره به اثبات رسيده است ، متوجه هزينه هاي فرهنگي چنين اشتباهاتي هستيد و اين توجه وغيرت انقلابي را با جلوگيري از پخش برنامه «مثلث» که قرار بود ادامه برنامه مبتذل «عبور شيشه اي» در شبکه تهران باشد، به اثبات رسانده ايد . ولي ما همچنان منتظريم تا اثرات حضور مبارک شما را در رسانه اي بيمار، خزان زده و بحران زده در نقش يک اصلاح گر و تيماردار مشاهده کنيم؛ هرچند پيش از اينٍ، انبوه انتقادات دلسوزانه در موارد متعدد(از جمله در خصوص راديوي مبتذل جوان) بجاي آنکه منشا اثر باشد خوراک مصاحبه هاي پي در پي و بيانيه هاي دفاعي مديران ارشد سازمان بوده است.»
حرف بسيار است و درد بي شمار به اميد روزي که اهداف و آرمانهاي بلند امام و انقلاب را در رسانه ملي مشاهده کنيم.
والسلام علي من اتبع الهدي